Monday 5 October 2015

Hullumas

Äratuskell helises pühapäeva hommikul kell 05.50. Esimene metroo hakkas sõitma mõned minutid enne seitset. "Ma ei viitsi" oli esimene mõte, millele järgnes igas-halvas-on-midagi-head  laeng. "Täna on ju pühapäev. See tähendab, et homme on esmaspäev ja saad kell 07.00 ärgata ja pealegi..täna saab palka" Köögist kiirelt banaani haarates ruttasin varahommikusse udusesse Londonisse.

Damn, mulle väga meeldib tempokas eluviis, kus on alati midagi teha. Nõnda võtsin vastu pakkumise minna nädalavahetuseti tööle kohvikusse, kus ma eelmine aasta töötasin. Seepärast olen olnud pikalt blogist eemal. Rääkida on ometigi paljust-koolist, tööst, sõpradest ja uutest toodetest.

Kirjutan praegu oma üliheast kogemusest sellises poes nagu Lush. See on väga sarnane The Body Shop'ile kuid miljon korda parem. Kõik kreemid ja maskid jne on handmade ja töötajad on nagu kliendi pikaaegsed tuttavad-kohe kui poodi sisse astud oled lisaks sellele, et sisse astudes tunned sa head aroomi, astub sinu juurde kohe ka teenindaja.

Kuna mul ei olnud midagi spetsiaalselt vaja lasin teenindajal mulle lihtsalt nende nn bestseller'eid näidata. Viimaks lahkusin poest ühe vannipommi, näomaski, näosprei, näokoorija ja kolme testeriga. Teine kord ostsin huulebalsami ja veel ühe vannipommi
 Toodetega olen enam kui rahul ning mina sean oma sammud sinna iga kord, kui linna satun. Mul on "vaja" öökreemi näole, tavalist näokreemi  ning vahest midagi ka juustele, sest seal on reaalselt KÕIKE!

Ma tahaksin eraldi väja tuua ja tänada inimest, kes eelmisesse postitusse väga armsa kommentaari kirjutas. Kahjuks oli mul mahti alles nüüd blogi teha ja vaadata, seega vastan siia Sulle. Suurimad tänud ja see on Sinust väga armas!











1 comment: