Monday 26 October 2015

Fashion in Mayfair

Neljapäeva õhtul kaisine Merlega moeüritusel. Sõnastasin selle just nii sellepärast, et ma ei saanud pärast mitmeid kordi lugedes ka aru, millega tapselt tegu on. Infos oli öeldud, et see on moeõhtu, kus on kohal modellid, fotograafid, disainerid ning teised moega seonduvad tegelased. 

Kohale jõudes astus meie juurde õhtujuht ning andis meile teada, et me võime täna end väga vabalt tunda ning teha mida tahame. See lause jäi arsaamatuks seni kuni ma parast mõnd klaasi veini fotograafilt küsisin kas ta minust ka paar pilti viitsib teha. Minu rõõmuks ei vaadanud ta mind imelikult vaid ütles, et muidugi võime möned pildid teha. Istusin diivanile maha ning  asusin poseerima. Korraga avastasin, et minust  oli pilti tegemas vähemalt neli fotograafi, päris mõnus tunne oli.

Üritusel tutvusin kolme fotograafiga ning rääkisin juttu disaineritega. Lahkudes oli mul rahakoti vahel kolm visiitkaarti ning järgmisel päeval facebookis neli sõbrakutset. Sellele järgesid vestlused fotograafiga ning ülimalt head pildid, millest kaks Facebooki üles panin. 

Midagi vaga põnevat on veel tulemas, kuid jätan selle hetkel enda teada!






No comments:

Post a Comment