Monday 28 September 2015

Royal Fashion Day

Nagu ühes varasemas postituses mainitud, sain ma võimaluse ka teiseke moeshowle minna. Seekord oli toimumispaigaks Middle Temple Hall kus ma polnud varem käinud, st ma polnud seal kandiski käinud.

Kuna Merle töötab oine ajakirjas,  sai ta kaks VIP Press pääset, mis tagas meile ülihead istekohad otse esireas. Lisaks anti sisenedes meile üks zetoon, mille me baari andsime ja saime joogi vastu valida. Olin ilmselgelt väga elevil ja olin üsna rahutu kui nad pärast tund aega ootamist ikka alustanud polnud. Lõpuks tuli õhtujuht kaks tundi oodatust hiljem lavale ja üritus võis alata.



Oma kollektsioone esitasid umbes 20 disainerit ning mulle meeldis vähemalt üks ese igast kollektsioonist. Kõige rohkem rabas mind oma julge, enesikindla ja teistsuguse kollektsioonia Gordon Flynn. Varem oli ta mulle võõras kuid pärast üritust hakkasin ma teda instagramis jälgima ning lisasin temast ka pildi. Suur oli mu üllatus, kui nägin, et ka tema hakkas mind jälgima!

Kuna nagu ma mainisin, et üritus algas kaks tundi hiljem, jäi ka lõpetamine hiljapeale ning kahjujs lahkusime enne lõppu ning koju jõudsin enam-vähem täpselt südaööl.

Kogemus oli fantastiline, nagu ka Mimpikita runway showl ja mul on nii hea meel, et ma sain võinuse Londoni moenädalast osa võtta! Kindlasti teen seda ka järgmine aasta..võib-olla aga hoopis esitlen enda kollektsiooni, kes seda teab? :)

Pildid kahjuks halva kvaliteediga ning ma ei tea millal ma fotograafi tehtud pilte näen!








2 comments:

  1. Oh, lugesin su viimased postitused läbi ja ma täitsa usun, et sinu tulevik tuleb võimas, hakkadki kleite disainima. Kunagi kui tuntud oled, siis tulen ja ütlen Sulle ''told you so'' :D Edu koolis!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ma tanan sind vaga!! Ootan juba aega, mil seda oelda saad hehe :) :)

      Delete