Monday 4 May 2015

Home alone

Siin on Bank Holiday ning reedel läksid poisid laagrisse ja vanemad läksid kuhugi linnast välja laup. hommikul. Ja nad tulevad tagasi täna, esmaspäeval. Tegelikult nad võiksid juba kodus olla, sest mul on kõik koristatud ja ma tahaks raamatukokku minna. Poistel pole võtmeid ja nad peaksid muidu ukse taga passima.

Igatahes..mega hea oli lul vaikses majas ärgata. Käosin rahulikult pesemas ja sõin hommikusööki ja umbes 13.00-14.00 ajal läksin centralissr, Tate muuseumisse, millest juba varem kirjutasin. Tagasi jõudsin umbes kaheksa ajal õhtul ning hakkasin šokolaadi juustukooki tegema. Nii nõme oli homnikuni oodata, et oma meistriteost maitsta! Igatahes hommikul kappasin kiirelt alla ja no see maitses i-meeee-liii-selt !!! See ei olnudki nii magus, sest panin õigest kogusest natuke vähem šokolaadi.




Eile, pühapäeval, ei teinud ma suurt midagi. Koristasin ja  lebotasin voodis.  Käisin korraks poes omale salatimaterjali ostmas ja valmistasin imehea salati. Põhimõtteliselt nagu Caesari salat aga krevettide või kana või muu liha asemel panin krabipulki, mida ma jumaldan. Aa ja lisasin natuke pastat ka!



No comments:

Post a Comment