Friday 2 March 2018

Kuna Londonis on lumi erakordne nähtus, on inimesed üpriski ärevil! Osad koolid, lasteaiad ja muud asutused on kinni, sest lume tõttu on inimestel raske liikuda! Mul tühistati isegi tänane arsti aeg ära, sest doktor ei saanud ilma tõttu tööle tulla.

Peale selle, et siia korralik Eesti talv maha sadas, läheb minul siin kenasti. Töö on endiselt põnev ja samuti ka töökaaslased. Vahepeal on nii palju muutunud, et hakkasin salongis küüntes käima! Panin enda küüne peale geeli ehk  shellack’i ja käinud olen seal juba kolm korda! Hind on igati taskukohane ja korra kuus võib ju ennast hellitada :)

Salongi kõrval kohe on üks hästi lahe Austraalia teemaline kohvik/restoran. Avastasin selle eelmisel korral kui peale hooldust kohvi ostmas käisin. Seal müüakse erinevaid Austraalia snäkke, ka minu lemmikuid Tim Tam’e! Neil on veel igasuguseid teid, kohvisi, pastasid ja üleüldse igast Austraalia kraami mida saab siis kaasa osta. Täna aga istusin peale hooldust maha ja tellisin omale kartulipüree kanaga ja see ausalt viis keele alla! Nii kodune, samas ülihea ja hinnad jällegi täiesti okeid, arvestades portsjoni kogust! Kes on Londonisse tulemas ja on huvitatud, siis selle koha nimi on The Pear Tree at Greenland Place, asub see Surrey Quays ning ma panin instagrami ka pildi üles @ciaolauraa :)


                                  



                 

                   

No comments:

Post a Comment