Saturday 18 May 2019

Paar päeva tagasi sain üksinda mööda Birminghami kesklinna ringi kolada ja nii mõnus oli! Läksin välja juba 9 ajal hommikul ja tagasi jõudsin kuskil seitsme aeg õhtul! Ilm oli megahea ja ma nägin palju põnevaid kohti. Kõige lemmikum koht oli Birminghami Art Gallery ja Museum, mis on suhteliselt sarnane Londonis olevale Tate Modern’ile. See on tüüpiline kunstigalerii ja muuseum kuid see ongi just see mis minule meeldib! Seal müüdi ka ehteid ja muud nänni ja ma ostsin omale megailusa sõrmuse komplekti, mis oli ‘medieval’ stiilis. Seal oli erinevates ajastute stiilides sõrmuseid ja see oli just kõige ilusam minu jaoks!

Edasi läksin Victoria Square’lt Birminghami kanalitesse, mis oli ka megailus. Jalutasin natuke sealses piirkonnas ringi ja jalutasin sealt Bullringi, kus ma olen juba mitu korda käinud kuid mul pole kunagi aega olnud see koik läbi käia. Seekord siis võtsin oma aja ja käisin koik kohad seal läbi ja kui aus olla siis ma ei saa aru miks inimesed nii elevil on sellest. See on nii keeruline-kaubakeskusel on kolm(?) eri maja kust sa ise pead vahelingid leidma ja ma reaalselt eksisin seal mitu mitu korda ära. Plus see ei olnud(minu jaoks vähemalt) nii suur kui tundub! Intu kaubakeskus Merry Hill’is on palju suurem ja mõnusam! 

Aga Bullringis on vana hea Morphe ja VS ning Zara ja need ongi poed kus mulle viimasel ajal meeldib käia! Igataes mul oli megalahe päev ja ootan juba kuni ilmad lähevad paremaks ja ma uuesti vaba päeva saaks, et rohkemgi Birminghami näha!














No comments:

Post a Comment