Sunday 25 January 2015

Vaatasin selle nädalaga terve Masterchef'i viienda hooaja ära. Nii huvitav ja see tekitab nii suure isu midagi ise küpsetada. Ükskord lõpetasingi köögis pasta tegemisega ja teine kord ostsin isegi uue koogivormi, et midagi katsetada. Läksin nii õhinasse, et tegin mitu päeva järjest kas mingit kooki või pastat. Samuti tekkis huvi ka mingeid uusi maitseid maitsta. 
 Eile saingi midagi uut maitsta - saime Stinaga kokku ja läksime Vapianosse* sööma. Pärast menüü vaatamist otsustasin lollikindla Caesari salati kasuks kuid kui järjekorras olime nägin uudispakkumist, milleks oli soe salat kaheksajalaga. Võtsingi selle ja peale võtsin igaksjuhuks krevette ka, et kui kaheksajalg peaks vastik olema. Hea oli, et võtsin, sest see maistes väga rõvedalt. Kaheksajalg on kuidagi kummine ja suhu jääb pärast mingi vetikamaitse. Vähemalt sain nüüd teada, et kaheksajalg pole päris minu ''cup of tea''.

* Vapianos on minu arvates nii nõme süsteem. Lauateeninduse asemel peavad inimesed järjekorras ootama, kuni nende kord on tellida..nagu sööklas. Ja siis ootad, kuni kokk sulle söögi valmis teeb. Selle ajaga pead sa ka oma asju jälgima, et keegi su kohta ära ei võtaks või midagi ära ei varastaks. Võid oma sööki ka oma koha peal oodata aga siis pead jälgima, millal su söök valmis saab. Söök on muidu iga kord seal imeline olnud, kuid mina vist olen mugav inimene, kellele meeldib tavaline lauateenindus, hehe





No comments:

Post a Comment